FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

Veszteséges a LinkedIn

Portfolio
Veszteséges negyedévet zárt a LinkedIn - derül ki a társaság tegnap este közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentéséből, viszont a cég így is felül tudta teljesíteni az elemzői várakozásokat. A részvények, amelyek az internetes szektor sztárpapírjainak számítottak az elmúlt másfél évben látott emelkedést követően, eséssel fogadták a negyedéves gyorsjelentést, több mint 3%-kal került lejjebb az árfolyam a zárás utáni kereskedésben. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 56%-kal növekedtek a harmadik negyedévben a LinkedIn bevételei. - Veszteséges negyedévet zárt a cég, de ez az akvizíciókkal összefüggő egyszeri költségek számlájára írható. Egyszeri tételek nélkül a nettó eredmény közel 90%-kal ugrott meg. - A bevételek dinamikája minden szegmensben lassul, de ez természetes folyamat, a magasabb bázisról ugyanis nehezebb növekedni. - A menedzsment a folyó negyedévre az elemzői konszenzusnál gyengébb negyedévet vár.

260 millió felhasználó... Dinamikusan bővül a LinkedIn felhasználóinak tábora, a harmadik negyedév végén már 259 millió felhasználója volt az üzleti kapcsolatokra fókuszáló közösségépítő cégnek, ami 38%-os növekedést jelent az előző év azonos negyedévéhez képest - derül ki a társaság tegnap este közzétett gyorsjelentéséből. A felhasználószámmal párhuzamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés