FONTOS Még mindig Oroszországban üzletelnek egyes bankok, záporoznak a nyugati fenyegetések
 
Előfizetői tartalom

Mínuszban zárt Amerika

Portfolio
A Fed nem változtatott lazítási programján, a bizonytalanság miatt tegnap mínuszban zártak a vezető amerikai indexek. A trend folytatódott ma is, a kezdeti kisebb mínuszok után viszont zöldre váltott Amerika, a parketteken megjavult a hangulat. Ebben szerepet játszott, hogy jó hír érkezett a feldolgozóiparból: a chicagoi beszerzésimenedzser-index 65,9 pontig emelkedett, míg a piac pusztán 55 pontot várt volna. A piacot segítette az is, hogy a vártnak megfelelően alakult a heti friss segélykérelmek száma, 10 ezer fővel alacsonyabb volt, mint az előző időszakban. A kereskedést a vezető amerikai indexek mínuszban zárták.

2013. október 31. 21:30 Megosztás Mínuszban zártak az indexek Végül mínuszban zártak a vezető amerikai indexek, ebben valószínűleg szerepet játszottak a hónap végi profitrealizálások. A Dow Jones Index 0,5 százalékkal lejjebb 15546 ponton,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés