Előfizetői tartalom

Mínuszban zárt Amerika

Portfolio
A Fed nem változtatott lazítási programján, a bizonytalanság miatt tegnap mínuszban zártak a vezető amerikai indexek. A trend folytatódott ma is, a kezdeti kisebb mínuszok után viszont zöldre váltott Amerika, a parketteken megjavult a hangulat. Ebben szerepet játszott, hogy jó hír érkezett a feldolgozóiparból: a chicagoi beszerzésimenedzser-index 65,9 pontig emelkedett, míg a piac pusztán 55 pontot várt volna. A piacot segítette az is, hogy a vártnak megfelelően alakult a heti friss segélykérelmek száma, 10 ezer fővel alacsonyabb volt, mint az előző időszakban. A kereskedést a vezető amerikai indexek mínuszban zárták.

2013. október 31. 21:30 Mínuszban zártak az indexek Végül mínuszban zártak a vezető amerikai indexek, ebben valószínűleg szerepet játszottak a hónap végi profitrealizálások. A Dow Jones Index 0,5 százalékkal lejjebb 15546 ponton, az S&P 500 0,4 százalékos eséssel 1757 ponton...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái