Előfizetői tartalom

Egyre nagyobbra hízik Buffett cége

Portfolio
Egyre nagyobbra hízik a világ egyik legismertebb befektetőjének a cége, a Berkshire Hathaway részvényportfóliójának értéke már közel 107 milliárd dollár. A társaság jól teljesít, a harmadik negyedévben jelentősen nőtt a profitja, ami elsősorban a portfóliójában lévő vállalatok jó teljesítményének és a derivatív termékeken elért nyereségnek köszönhető.

A nettó profit 3,92-ről 5,05 milliárd dollárra emelkedett, az operatív profit viszont részvényenként csupán 2228 dollár lett, ami alacsonyabb, mint a 2403 dolláros elemzői várakozás. A profit megugrása elsősorban annak köszönhető, hogy a Berkshire több jól teljesítő nagyvállalatba is befektetett az elmúlt időszakban, és a derivatív termékeken is keresett Buffett cége....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés