Előfizetői tartalom

Könnyű vele! - Honda CR-V 1,6 i-DTEC

Hámor Iván
A Honda modellkínálatában az európai gyártású CR-V a soron következő típus, melyben megjelenik az Earth Dreams motorcsalád első tagja, az 1,6 i-DTEC. Az angliai Swindonban készülő szabadidőautó sokkal könnyebb lett, mint az eddigi dízel változat, de ez nem csökkenti a használhatóságát, miközben a hatékonyága jelentős mértékben javult.

Az új CR-V 1,6 i-DTEC hű maradt a CR-V eredeti koncepciójához, azaz a személyautók hatékonyságát és teljesítményét ötvözi a szabadidő-autókra jellemző funkcionalitással, illetve biztonsággal. A könnyű erőforrás és a kétkerék-hajtás kombinációjának köszönhetően az új CR-V 1,6 i-DTEC 116 kilogrammal nyom kevesebbet a mérlegen, mint a 2,2 literes i-DTEC motorral ellátott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés