Előfizetői tartalom

Hamarosan piacra kerülnek az E-Star új részvényei

Portfolio
Az E-Star bejelentette, hogy a felügyelet engedélyezte a társaság által előterjesztett, közel 50 millió darab, 10 forint névértékű törzsrészvény tőzsdére való bevezetéséhez készített, összevont kibocsátási tájékoztató és hirdetmény közzétételét. Az új részvények a BÉT mellett a varsói tőzsdén kerülnek bevezetésre. Az új részvények várhatóan november 20-ig kikerülnek majd a piacra.

Az E-Star a zárt körben kibocsátott, 49 891 445 darab törzsrészvényt kívánja bevezetni a BÉT-re, a 366 forint kibocsátási értékű papírok szabályozott piacra való bevezetése azt a célt szolgálja, hogy a társaság teljesíteni tudja a csődegyezségben vállalt kötelezettségeit. Az E-Star vezetése egy korábbi közgyűlési felhatalmazás alapján döntött a fentebb említett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés