Előfizetői tartalom

Súlyos milliárdok eshetnek ki a költségvetésből

Portfolio
Megint csúszhat az online pénztárgépekre való átállás határideje, az erről szóló rendelet a napokban jelenhet meg a Magyar Közlönyben - írja piaci forrásokra hivatkozva a Népszabadság. Ezzel az eredeti határidőhöz képest egy hónap híján egy évvel csúszik a kasszák adóhatósághoz való bekötése.Ezzel az 50 milliárd forintra tervezett költségvetési bevétel került újra veszélybe.

Már szeptember végén érkeztek jelek arra vonatkozóan a nemzetgazdasági tárcától, hogy az online pénztárgépek adóhatósághoz való bekötésének határideje tovább csúszhat. Pankucsi Zoltán, a nemzetgazdasági tárca adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára, az átállás lassúságáért a piacot hibáztatta: szavai szerint az átállás sajnos nem az eredetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés