Előfizetői tartalom

Cáfol az NGM: nem csúszik az online kasszák bekötése (2.)

MTI
|
Portfolio
A Nemzetgazdasági Minisztérium nem tervezi az online kapcsolatra képes pénztárgépek bevezetésére nyitva álló határidők megváltoztatását - tudatta az NGM közleményben. A tárca olyan módosító javaslatot készít elő, amely alapján az adóhatóság szigorúan fel tud lépni azokkal szemben, akik az új kasszák beszerzésére vagy beüzemelésére nem hajlandók. A kereskedők máris reagáltak: vagy a határidő csúszik, vagy elmarad a karácsonyi nagybevásárlás.

Tegnap a Népszabadság piacról származó információira hivatkozva arról írt, hogy az NGM az online pénztárgépek bekötésének határidejét májusig csúsztathatja, azonban a tárca ma ezt cáfolta. A PC alapú, úgynevezett nagykasszák átállítási végső határideje 2013. december 31. A kiskasszák esetében már lejárt a kötelező megrendelési határidő - közölte az NGM....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés