Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni - Az amerikai piaczárást követően jelent a Tesla

Portfolio
A Telsa Motors ma este az amerikai piacok zárása után teszi közzé harmadik negyedéves számait, amit az elemzők és a piaci szereplők már tűkön ülve várnak. Sokan arra fogadtak, hogy az elmúlt hetek megingásai és az elmaradó új történelmi csúcsok után a mostani gyorsjelentés pecsételi meg a társaság sorsát, rövid időre legalább is. Mások pedig arra számítanak, hogy Elon Musk és csapatának ismét sikerül előhúznia a nyuszit a kalapból, újabb lendületet adva ezzel az árfolyam erősödésének.

Ismét nyereséges lehet a vállalat A társaság korábban jelezte, hogy 5 000 Model S értékesítését tervezi a harmadik negyedévben, míg egyes elemzők 5 850 darabos értékesítést sem tartanak kizártnak. Az árbevétel tekintetében az elemzői konszenzus 555 millió dollár, míg üzemi eredmény szintjén 9 millió dollárral számolnak a harmadik negyedévben.A Tesla Motors által...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés