Előfizetői tartalom

Hamarosan megtudhatjuk, mennyi osztalékot fizet az MTel

Portfolio
A Magyar Telekom a frekvenciatender második fordulójának eredményét követően, vagy az éves számok megjelenése után jelezheti előre pontosabban az idei eredmény után fizetendő osztalék mértékét, a 2 esemény közül az első lehet meg hamarabb, így jó esély van arra, hogy akár már idén pontosabbat tudjunk a Magyar Telekom osztalékáról, mondta el Szabó János, a Magyar Telekom vezérigazgató helyettese a gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón.

Energia kiskereskedelem Az energiaértékesítés visszafogott volt az elmúlt időszakban, a vállalat aktívan nem reklámozta ezt a szolgáltatását, de a társaság továbbra is fent kívánja tartani a jelenlétét a verseny és az egyetemes szegmensben is. A vállalat szeretné megismerni a kormány elképzelését erről a területéről, ezért a menedzsment továbbra is visszafogott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés