Előfizetői tartalom

Jelentett az OMV - Esik a részvényár

Portfolio
Közzétette a harmadik negyedévre vonatkozó részletes eredmény beszámolóját az osztrák OMV, mely összességében felemás képet mutat az elemzői várakozások tükrében: az üzemi eredmény lényegében a vártnak megfelelő lett, a nettó profit viszont a várakozások alatt alakult. A részvények eséssel reagáltak a jelentésre, az árfolyam közel 2%-ot gyengült.

Ma reggel publikálta harmadik negyedéves gyorsjelentését az OMV, az iparágban előszeretettel figyelt, egyszeri tételektől és készletátértékelési hatástól megtisztított üzemi eredmény lényegében megfelelt az elemzői várakozások mediánjának, míg az egyszeri tételek nélküli nettó profit jelentősebb mértékben, közel 20%-kal múlta alul azt. Az egyes divíziókat nézve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés