Előfizetői tartalom

Új őrület hódít a kevésbé tehetősek körében

Portfolio
A közeljövőben a Fiat is elindítja autómegosztási (CarSharing) programját Milánóban, erről a város polgármestere adott tájékoztatást. A program keretében a cég egy új piaci szegmensbe kíván betörni, melynek segítségével elérhetik mindazokat, akik nem engedhetik meg maguknak egy saját autó megvásárlását és fenntartását, viszont igényük lenne rá. Az elemzők máris nagy jövőt jósolnak az autómegosztási szolgáltatásnak, egyes vélemények szerint az évtized végére tizenötszörösére emelkedhet a felhasználók száma Európában, éppen ezért a vezető autógyártók akcióba is lendültek - írja az Automotive News Europe.

A megváltozó igényekre reagálnak a gyártók Milánó polgármestere elmondta, hogy a Fiat elindítja autómegosztási (CarSharing) programját a városban hamarosan. Az olasz autógyártó ugyanis új utakat keres annak érdekében, hogy elérje azokat is, akik nem engedhetik meg maguknak a saját autó vásárlását és fenntartását. A Zipcar CarSharing modellje Az úgynevezett CarSharing...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés