Előfizetői tartalom

Itt az idő, jelentkezett a tél!

Hámor Iván
Az autósok idén ősszel egyelőre még nem kaptak ízelítőt az igazi téli útviszonyokból, az elmúlt hétvégén helyenként 22 fokot is mutattak a hőmérők. Mivel azonban a meteorológiai előrejelzések szerint a hőmérséklet rövid idő alatt, még a héten akár tartósan is +7 Celsius-fok alá csökkenhet, ajánlatos még az első fagyok és havazások előtt gondoskodni a nyári gumik télire történő cseréjéről.

Egy nemrég készült felmérés szerint a magyar autóstársadalom mindössze fele vált csak téli gumiabroncsra, pedig a hideg időszakban a megváltozott közlekedési viszonyok miatt sajnos sok baleset történik az utakon. 2012 októberében és novemberében a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint átlagosan több mint 1200 személyi sérüléssel járó baleset történt a magyar utakon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés