Előfizetői tartalom

Vennél Twitter-részvényt? - Szavazz!

Portfolio
Megtörtént az idei év legnagyobb felhajtással övezett részvénykibocsátása, múlt héten megkezdődött a kereskedés a Twitter részvényeivel. Az internetes mikroblog szolgáltatásokat kínáló cég papírjai hatalmas szárnyalással indították tőzsdei pályafutásukat, viszont aggodalomra ad okot, hogy a cég még nem termel nyereséget és a részvények magas árazási szinten forognak. A befektetőket elrettentheti a Facebook tavalyi példája is, miután a sztárpapír a kereskedés első hónapjaiban nagy zuhanást mutatott. Most azt kérdezzük Olvasóinktól, hogy vennének-e Twitter-részvényeket.

Múlt héten tőzsdére ment a Twitter, az első kereskedési napon több mint 70%-os emelkedéssel debütáltak a részvények. Bár pénteken korrekciót láttunk, még most is 42 dollár közelében mozog az árfolyam azután, hogy a kibocsátásra 26 dolláron került sor. Bár a jegyzésben a kisbefektetők nem igazán tudtak részt venni, csak a részvények 10%-át kapták meg, de mostmár mindenki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés