Előfizetői tartalom

Tarol a Ford, itt az Tourneo Connect

Hámor Iván
A Ford az elmúlt tizenegy év eddigi legmagasabb piaci részesedését érte el a közepes haszonjárművek európai piacán: a vállalat négypercenként értékesít egy közepes haszonjárművet. 2013 első kilenc hónapjában a Ford a piac legjobb, 14,3%-os részesedését érte el a szegmensben, ami 106 800 darab Transit és Transit Custom értékesítését jelenti. A 2013-as 'Év Haszongépjárműve' címet elnyert Transit Custom az első a Ford vadonatúj Transit modellcsaládjában, mostantól a 2014-es 'Év Haszongépjárműve' címet megszerző Transit Connect is megrendelhető, 2014-től pedig megjelenik a Transit Courier és a kéttonnás Transit is.

A Ford új, ötüléses Tourneo Connect és hétüléses Grand Tourneo Connect személyszállítói már Európa-szerte megrendelhetők a Ford márkakereskedésekben. A két Tourneo Connect modell stílusos és megfizethető személyszállító, így tökéletes megoldást jelentenek az aktív életet élő családok, illetve KKV-k számára. Az új járművek a kategória legjobban variálható ülésrendszerét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés