Előfizetői tartalom

Tegnap lehetett utoljára felajánlani a Richter-kötvényeket

Portfolio
Tegnap délután zárult le az ajánlattételi időszak, amíg a 2014-ben lejáró, Richter részvényekre átcserélhető kötvények tulajdonosai felajánlhatták értékpapírjaikat az állam számára. Ennek keretében a befektetők összességében 790,5 millió euró összegben ajánlottak fel kötvényeket a lehetséges 833 millió euróból - olvasható a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő közleményében.

November 11-én délután 4:00-kor (londoni idő szerint) a vagyonkezelő 790,5 millió euró össznévértékű kötvényre kapott érvényes ajánlatot a 833 millió euró össznévértékű, 4,4%-os kamatozású, 2014-ben lejáró átcserélhető kötvényéből, összhangban a korábban megnevezett feltételekkel és kondíciókkal, megfelelve a Minimum Ajánlattételi Összeg Feltételnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés