FONTOS A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől
 
Előfizetői tartalom

Megtáltosodott Amerika a zárásra

Portfolio
Szerdán újabb eladók jelentek meg a nemzetközi piacokon, mivel a befektetők a következő amerikai jegybankelnök holnapi meghallgatása előtt inkább elkezdték leépíteni a pozícióikat. Ráadásul a Kínai Kommunista Párt négy napos tanácskozásának eredményeként meghatározott, a jövőre vonatkozó gazdasági reformok is borzolják a piaci szereplők kedélyeit. Továbbá az EKB váratlan bejelentései, melyek szerint elképzelhető, hogy negatív betéti kamatot vezethet be, sőt, akár eszközvásárlásokba is kezdhet, tovább növelték a bizonytalanságot. Mindezek együttes hatására az irányadó amerikai indexek eltérően teljesítettek a szerdai kereskedés első szakaszában. A nap második felében viszont már nyoma sem volt a bizonytalanságnak és az amerikai indexek a Nasdaq vezetésével erősödni kezdtek. Ez egészen a zárásig kitartott, melynek köszönhetően az S&P 500 és a Dow Jones történelmi csúcsán zárt.

2013. november 13. 22:05 Megosztás Optimisták a befektetők Yellen meghallgatása előtt A szerdai kereskedés második felében kezdődött emelkedés egészen a zárásig kitartott Amerikában, ami azt bizonyítja, hogy a piaci szereplők optimisták Janet Yellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés