Előfizetői tartalom

Szoftver alapú világ jön!

Portfolio
Új szinten folyik a digitalizáció, ami nagyon izgalmas dolgokat hozhat a jövőben, sőt már hozott is - mondta el Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója a T-Systems konferenciáján, a T-Systems Symposiumon. Minden az integráció, a mobilitás felé halad és egy szoftver alapú világ van kialakulóban - tette hozzá.

Digitalizáció folyik a világban, ami már eddig is nagyon izgalmas dolgokat eredményezett és a jövő még izgalmasabb lehet - mondta az ICT-iparág vezető trendjeiről beszélve Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. A cégvezető szerint három nagy trend látszik most: 1. Az integráció, a konvergencia A távközlés nemrég egy színtisztán hardver üzletág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés