FONTOS Gyökeres változás jön az EU-pénzeknél, Brüsszel teljesen más támogatási modellt akar
 
Előfizetői tartalom

Külföldön gyárthat a Rába

Portfolio
A Rába menedzsmentjének 2013-as várakozásai az év eddig eltelt időszaka alapján teljesülnek, és a cégvezetés a kilátásokkal kapcsolatban is optimista, derült ki a Rába negyedéves gyorsjelentését követő sajtótájékoztatón. A tervek között a busz- és alkatrészgyártás felfuttatása áll, és a menedzsment keresi a külföldi gyártás lehetőségét is.

A vállalat operatív profitabilitása az iparági átlag felett alakul, ebben azonban valószínűleg csökkenést hoz az, hogy az alkatrészgyártás és a buszgyártás egyre hangsúlyosabbá válik A társaság eladósodottsága tartósan csökkenő pályán mozog, az idei cél az volt, hogy 10 milliárd forint alá csökkenjen a nettó eladósodottság, a harmadik negyedév végén teljesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés