Előfizetői tartalom

Szebb és jobb - Dacia Duster és Logan MCV

Hámor Iván
Ha csak racionális érvek, táblázatkezelők alapján történne minden járműbeszerzés, akkor a Dacia nem a 9. helyen, hanem sokkal előrébb állna a 2013-as első tíz havi értékesítési eredmények alapján. Így viszont be kell érje a Renault low-cost márkája ezzel a helyezéssel, de az új Duster révén az év végére ezen még akár javíthat is.

A három évvel ezelőtt megjelent Dacia Duster jött, látott és győzött. Világszerte több mint 450 ezer darabban talált már gazdára, igaz ennek a mennyiségnek mindössze a 20%-a rendelkezik 4x4-es hajtással. A megújult változat nem csak külső megjelenésében - orrkialakításában - tér el elődjétől, hanem számos, a használhatóságát, kényelmét még jobbá tevő fejlesztéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés