Előfizetői tartalom

Egyedi arculattal - Ford Transit Connect by SEMA Show

Hámor Iván
A 2013-as SEMA kiállításra - minden év november elején kerül megrendezésre Las Vegasban, óriási területen, ami négy nap alatt is csak nehezen járható be - a Ford az autók utólagos átépítésével foglalkozó cégeket kért fel arra, hogy mutassák be: hogyan varázsolható a 2014-es Transit Connect olyan autóvá, ami a vállalkozások minden elképzelését valóra válthatja. Az autóépítők elképesztő dizájnokkal, kiegészítőkkel és hihetetlen ötletekkel válaszoltak a kihívásra.

A Ford tíz különleges kialakítású változatban mutatta be vadonatúj, sokoldalú 2014-es Transit Connect áru- és személyszállító modelljeit Las Vegasban, a SEMA kiállításon. Az egyedi autóépítők számos ötletet valósítottak meg a mobil butiktól kezdve a hot rodok javítására szakosodott műhelyautóig. A Ford a Transit Connectnek köszönhetően 2009 óta Észak-Amerikában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés