Előfizetői tartalom

Itt a bika piac vége? - Interjú a neves elemzővel

Portfolio
Hallgassa meg a londoni City mára világszerte elismert stratégáját, devizapiaci elemzőjét, Ashraf Laidit arról, hogyan látja a forex piacot, azon belül is a dollár, az euró és a forint jövőképét! A november 19-i budapesti előadáson megtudhatja, mit olvas ki a szakértő a gazdasági mutatók változásából és a piacok teljesítményéből. Többször bebizonyította, hogy érdemes hallgatni rá, többek között elsőként ő jelezte az arany történelmi csúcsra törését is! Ebből az alkalomból készíthettünk vele egy rövid interjút.

A nemzetközi pénzvilág egyik legelismertebb globális piaci stratégája, Ashraf Laidi 15 éves elemzői és nemzetközi szakértői tapasztalattal rendelkezik. Az utóbbi években többször meglepte a piacokat a szakma többségének véleményétől eltérő előrejelzéseivel, amelyek nemcsak időben érkeztek, de igazakká is váltak. A stratéga piaci "jóslatainak" sora hosszú, de szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés