Előfizetői tartalom

Amerikában az irányadó indexek mind vesztettek az értékükből

Portfolio
Nem látott napvilágot a keddi kereskedésben iránymutató makroadat Amerikában, ennek megfelelően hangulat alapú kereskedésre került sor a nap folyamán. A befektetők meglehetősen bizonytalanok voltak, a részvényindexek közül több is megjárta a zöld tartományokat is, a végére azonban mindegyik index mérsékelt gyengüléssel fejezte be napot. Szakértők szerint mivel a fontos szinteket nem tudták áttörni az indexek, egyes befektetők profitrealizálásba kezdtek. A Nasdaq 0,4%-kal értékelődött le, az S&P 0,2%-kal, míg a Dow 0,1%-kal.

2013. november 19. 22:03 Megosztás Nem sikerült a víz felett maradni A keddi kereskedés utolsó fél órája inkább az ereszkedésről szólt újfent, egyébként az egész napot a hullámvasút effektus jellemezte. A Nasdaq 0,4%-kal értékelődött le,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés