FONTOS Nem a még több adó, hanem a hitelezés a megoldás – Mire készül a CIB Bank vezére?
 
Előfizetői tartalom

Csehországból kapott jó hírt a Magyar Telekom

Portfolio
Csehországban frekvencia-aukciót tartottak, az érintett vállalatok és az elemzők véleményei alapján a szolgáltatók reális áron jutottak hozzá az igényelt blokkokhoz, ez pedig akár józan árazásra sarkallhatja a magyarországi hatóságot is. A hazai frekvenciagazdálkodás a magyarországi szolgáltatók, így a Magyar Telekom szempontjából is kulcsfontosságú, többek között az osztalékfizetést is ettől tette függővé az MTel menedzsmentje.

Frekvenciákat adtak el Csehországban Csehországban frekvencia-tendert tartottak, a három már piacon lévő szolgáltató, a Telefonica, a T-Mobile és a Vodafone szerezett, a két új szolgáltató, a Revolution Mobile és a Sazka Telecommunications azonban nem szerzett frekvenciát. A cseh állam a frekvenciák értékesítéséből összesen 8,5 milliárd koronára (közel 92 milliárd forint)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés