Előfizetői tartalom

Ez sem igazi Porsche

Hámor Iván
A Porsche sokak - köztük a saját magam - szemében a 911-essel kezdődik, és nagyjából azzal is ér véget. Létezik még pár "ritkaság", mint a 959-es, a Carrera GT, vagy a legújabb, a 918 Spyder, amik szintén a PORSCHE-k családjába tartoznak, de a Cayanne és az új Macan semmi esetre sem. Viszont szükség van rájuk, pontosan azért, mert az általuk megtermelt nyereség teszi lehetővé a ritkaságok, különlegességek megszületését, létezését. És sokaknak elegendő, ha Porsche jelvény van a motorháztetőn, illetve ez a név szerepel a forgalmi engedélyben. Ők nem a sportautós vezetési élményt keresik, hanem egy autót, aminek jól cseng a neve. Nekik a Macan is tetszeni fog!

A Macan vonalainak megálmodásakor egyértelműen a Porsche gének átörökítésén volt a hangsúly. A félreismerhetetlen formaterv magabiztos kiállást biztosít. A meghatározó vonásokat hangsúlyozzák a motorháztetővel összeolvadó fényszórók, valamint a dinamikus orrkialakítás. A méretes légbeömlők a márka sajátságos, hármas felosztásával erősítik az erőteljes hatást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés