Előfizetői tartalom

Kik nyertek igazából a technológiai robbanáson? (Interjú)

Portfolio
Mélyreható stratégiai változást nem tervez a T-Systemsnél a társaság nemrég kinevezett vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a feladata, hogy a cég megőrizze piacvezető pozícióját. Fókuszban van a külföldi terjeszkedés, hamarosan akár a bevételek ötödét is kitehetik a külföldi bevételek. A technológiára és az információtechnológiára már évekkel ezelőtt is azt mondták, hogy a pénzintézeteknek segített a legtöbbet, esetükben a felhő alapú szolgáltatások, a big data és az üzleti intelligencia jelentik most a fő trendeket.

Portfolio.hu:Milyen változások várhatóak a T-Systems Magyarországnál a kinevezésétől? A cég mely területei kerülnek fókuszba? Milyen feladatok várnak Önre? Rékasi Tibor:Stabil stratégiát alkottunk meg az elmúlt években, ezért mélyreható stratégiai változtatásokat nem tervezek. A szervezetben pár apró változtatást viszünk véghez, amelyek nagyrészt január elsejétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés