FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Az okosóra már nem elég - Jönnek az okoscipők?

Portfolio
Amikor a Samsung szeptemberben a nagy okostelefon-gyártók közül elsőként bemutatta okosóráját, a Galaxy Geart, már csak idő kérdése volt, hogy megjelenjenek az olcsóbb készülékek a kínai versenytársaktól. A The Wall Street Journal értesülései szerint jövőre a ZTE készül piacra dobni egy okosórát, ami tudását tekintve hasonló lesz a Samsung készülékéhez, viszont annál olcsóbban lehet majd hozzájutni. A cég marketingvezetője szerint többféle hordható okoseszköz fejlesztésén is gondolkodik a cég, a jövőben akár okosszemüveggel is megjelenhet, vagy olyan cipőt is fejleszthet, amely összeköttetésben van az okostelefonunkkal.

Jön a ZTE okosórája Okosórát készül piacra dobni a kínai távközlési eszközöket gyártó cég, a ZTE, aki már okostelefon-gyártóként is komoly részesedést szerzett a mobilpiacon. A The Wall Street Journalnak adott interjújában a társaság marketingvezetője, Lv Qianhao azt ígérte, hogy a ZTE okosórája a készülék tudását tekintve hasonló lesz ahhoz, mint amit a Samsung...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés