Előfizetői tartalom

Új időszámítás a magyar tőzsdén

Portfolio
Fontos mérföldkő a Budapesti Értéktőzsde és így a magyar befektetők számára december 6., elindul ugyanis a Xetra, az új kereskedési rendszer. A Xetrát Európa 18 országában mintegy 250 brókercég és bank 4500 üzletkötője használja, ezzel 11 ezer részvényhez, 900 ETF-hez és 800 ezer strukturált termékhez biztosítva hozzáférést a befektetőknek. A Xetra indulása alkalmából szervezi meg következő befektetői klubját a Portfolio.hu a BÉT támogatásával, hogy a magyar befektetők első kézből ismerhessék meg a változásokat. A két meghívott szakmai előadó segítségével bemutatjuk, hogy mi is az a Xetra, körbejárjuk, hogy decembertől milyen változásokra készülhetnek a befektetők. Szó lesz a befektetők védelméről és a legfontosabb jogi szempontokról.

A rendezvény szponzora: Meghívott előadók: - Ráner Géza, Erste Befektetési Zrt., ügyvezető igazgató - Tóth Attila, Budapesti Értéktőzsde, vezérigazgató-helyettes Tervezett témáink: - Mi a Xetra? A legfontosabb tudnivalók - Újdonságok a kereskedési rendszerben - Egy kis befektetővédelem - A likviditás jelentősége és várható Xetra-hatások - Kereskedjen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés