Előfizetői tartalom

Az új támogatási rendszer nélkül is van élet a zöldenergia-piacon

Új szélerőművekkel, egy rendhagyó napelemes projekttel és és egy szintén nem szokványos gázmotor-értékesítéssel hívta fel a figyelmet magára idén az ALTEO Nyrt. A cég idei működésről, a hazai zöldenergia-termelés helyzetéről és az állami szerepvállalás erősödéséről beszélgettünk Ifj. Chikán Attilával, a csoport vezérigazgatójával.

Portfolio.hu: Nemrég jelent meg ALTEO harmadik negyedéves jelentése, amely a legfontosabb sorokon egyaránt tartalmazott pozitív és negatív számokat is. Hogyan látod az idei működéseteket? Ifj. Chikán Attila:Ha az első háromnegyed évet hasonlítom a tavalyihoz, akkor nagyon fontos, hogy tovább gazdagodott a portfólió. Tavaly májusban bekerült a három szélerőmű, illetve idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés