Előfizetői tartalom

Guruló tárgyaló - Mercedes-Benz V-osztály

Hámor Iván
Nincsenek könnyű helyzetben azok a vállalkozások, melyek tevékenysége nem irodához kötött, mi több, megköveteli a mobilitást, ugyanakkor szükséges hozzá a minőségi, mondhatni prémium háttér, környezet. A mostani, reprezentációs célokat is betöltő, ugyanakkor funkcionálisan is használható tárgyaló- vagy üzleti buszokból kifejezetten szűk a jelenlegi kínálat. Ezen fog javítani a tavasszal érkező új Mercedes-Benz V-osztály, mely nem csak nagyobb lesz, mint a jelenlegi, hanem sokkal exkluzívabb is.

Több hasonlóság is felfedezhető a 2014 elején érkező C- és V-osztályos Mercedes-Benz személyautók bevezetésével kapcsolatban. Mindkét autó a márka legújabb formatervezési és pozícionálási irányelvének megfelelően készül, illetve először mindkettőnek a belsejét mutatta meg a gyártó. A hasonlóság szó szerint is érthető - mindamellett, hogy minimális a közös alkatrészek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés