Előfizetői tartalom

Ez az IS - Lexus IS 300h

Hámor Iván
A Lexus kezdi megtalálni önmagát. A márka indulásakor még túlságosan is hasonlítottak egyes modelljei, vagy azok bizonyos részletei az aktuális konkurensekre, de mára ez már megszűnt, és kialakult a Lexus arculata, irányvonala. Jó példa erre az új IS is, melyből a 2,5 literes benzin, valamint villanymotor kombinációjával szerelt 300h modell próbálta ki a Portfolio.hu.

Az első IS még kifejezetten a fiatal, dinamikus vásárlóközönségnek készült, akik nem csak közlekedni, hanem autózni is akartak a négykerekű járművükkel. A következő generáció már egy fokkal "lágyabb" volt, inkább a formájával - és nem a belső méretével - aratott sikereket. A legújabb ezen az úton halad tovább, a formája különleges, egyáltalán nem a valós dinamizmusra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés