Előfizetői tartalom

Így fejlődik a magyar vasúti kommunikációs hálózat

Portfolio
A Kapsch CarrierCom és MVM OVIT Zrt. a GSM-R vasúti kommunikációs hálózat kiépítésének első ütemében a magyar vasúthálózat 905 km-es szakaszán építi ki a hálózatot, ezt követően pedig három éves, emelt szintű garanciát vállal a rendszerre. A 13,7 milliárd forintos projekt megrendelője a NISZ Zrt., a megvalósítási szakasz 2015 végéig tart - adta hírül a Kapsch közleményében.

A Kapsch és az MVM OVIT Zrt. alkotta konzorcium a következő két évben közösen építi ki a GSM-R hálózatot. Az MVM az infrastruktúra kialakításáért felel, a Kapsch feladata a teljes körű GSM-R technológia szállítása és műszaki támogatása 3 éves időtartamra. Az MVM OVIT Zrt. a vasútvonalak mellett létesítendő bázisállomások lefedettségének, tartószerkezetének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés