Előfizetői tartalom

A havazástól tart az Amazon

Portfolio
Karácsony előtti sztrájkokkal készülnek a német szakszervezetek az Amazonnál, hogy rákényszerítsék az amerikai kiskereskedelmi óriást egységes, és a mostaninál jobb feltételeket nyújtó megállapodásokra. A vállalat a Reuters tudósítása szerint egyelőre nem veszi komolyan a fenyegetést, jobban félnek a karácsony előtti havazástól, mint néhány alkalmazott sztrájkjától.

Egyre több támadás éri az Amazont, főként a vállalat kölcsönzött alkalmazottai gondolják úgy, hogy az Amazon kizsákmányolja őket, ezért a szakszervezetek a dolgozókkal karöltve sztrájkokat terveznek karácsonyi vásárlási szezon alatt. Azt szeretnék elérni, hogy más kiskereskedelmi láncokhoz hasonlóan az Amazonnál is olyan megállapodásokat hozzanak tető alá, amelyekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés