Előfizetői tartalom

Szégyenpadra került a MOL és a Telekom az elemzőknél

Portfolio
Véget ért idehaza is a gyorsjelentési szezon, melyet követően szokásos módon összegyűjtöttük a friss elemzői becsléseket a hazai cégekre vonatkozóan. Ezek alapján az látszik, hogy a fontosabb tőzsdei cégeknél az idei EPS-várakozások felemás elmozdulást mutattak: a Richternél lényegében stagnálás, az OTP-nél kisebb javulás, a Telekomnál és a MOL-nál viszont jelentősebb visszaesés volt megfigyelhető. Sokadik alkalommal publikáljuk a magyar blue chipek legfontosabb régiós szektortársaival kapcsolatos profitvárakozásokat is, azonban csak a BÉT-en forgó részvényekre gyűjtöttük össze mi magunk a becsléseket, egyéb társaságok vonatkozásában a Datastream adatait jelenítettük meg.

Szégyenpadon a MOL és a Telekom. A felmérésben résztvevő társaságok: Barclays, Buda-Cash, Citigroup, Concorde, Deutsche Bank, Erste, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan, Jefferies, Morgan Stanley, Quaestor, Raiffeisen, Unicredit. Lezárult idehaza is a harmadik negyedéves jelentési szezon, így ismét összegyűjtöttük a fontosabb hazai cégekre és a kisebb BÉT-társaságokra a friss elemzői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés