FONTOS 3 térkép, amely megmutatja, mekkora is valójában az orosz hadsereg friss területhódítása
 
Előfizetői tartalom

Nem a Tesla hibázott - Felrobbant az árfolyam

Portfolio
A Tesla árfolyama felrobbant kedden azt követően, hogy közzétették az amerikai nyitás előtt a német hatóság vizsgálatainak eredményét, melyből kitűnt, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban lángra kapott három Model S nem a gyártó hibájából gyulladt ki. Ráadásul a JP Morgan elemzői szerint a cég részvényei nyújtják a legjobb vételi lehetőséget az autógyártók között. Ezen hírek pedig ismét reményt csepegtethetnek a befektetőkbe a Tesla-sztorit illetően.

A német hatóság szerint nem a Tesla Motors hibázott A német hatóságok által közzétett eredmények szerint az elmúlt hetekben kigyulladt Tesla Model S gépjárművek esetében a tűz nem a gyártó hibájából keletkezett, vagyis nem konstrukciós hiba okozta a sorozatos balszerencsét. Ennek a hírnek kifejezetten örülnek a befektetők, a cég árfolyama ugyanis rég nem látott raliba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés