Előfizetői tartalom

A nap végére belelendültek az indexek

Portfolio
A kezdeti kisebb mínuszok után egy kedvező makroadat hírére ledolgozták az esést a vezető amerikai indexek. Októberben ugyanis bő negyedével nőttek az újlakás eladások az Egyesült Államokban, romlott viszont a hangulat a szolgáltató szektorban. Az adatok napvilágra kerülése után azonban újra tegnapi záróértékük körül tartózkodtak a főbb indexek, majd vaskos mínuszok jöttek a Fed gazdasági állapotjelentése előtt. Utóbbi szerint az amerikai gazdaság a lassú, de biztos növekedés útjára lépett, ezért újra felfelé vették az irányt a piacok. A Dow végül 0,15, az S&P 500 0,12 százalékos mínuszban, a Nasdaq pedig 0,02 százalékos pluszban zárt.

2013. december 04. 22:04 Megosztás Nagyot hajráztak az indexek A kereskedés végére sokat ledolgoztak a vezető amerikai indexek a korábban összegyűjtött mínuszokból, így a Dow Jones Index 0,15 százalékos mínuszban 15891 ponton, az S&P 500 index 0,12...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés