Előfizetői tartalom

Emelkedéssel zárták a hetet az amerikai indexek

Portfolio
Ötnapi esést követően ismét felfelé vették az irányt a vezető amerikai tőzsdeindexek, miután délután a vártnál kedvezőbb munkaerőpiaci adatok láttak napvilágot. A foglalkoztatottság a vártnál gyorsabban nőtt, a munkanélküliség pedig közel ötéves mélypontra került, amit úgy értelmeznek a befektetők, hogy a gazdaság állapota kellően jó ahhoz, hogy ne viselje meg nagyon, ha a jegybank az eszközvásárlások visszafogása mellett döntene. Közben a Google részvények árfolyama minden eddiginél magasabb szintre emelkedett.

2013. december 06. 22:06 Megosztás Végig kitartott az optimizmus A kereskedés második fele is jó hangulatban telt az amerikai részvénypiacokon. A befektetők mindvégig a kedvező délutáni adatoknak örültek. A Nasdaq 0,74, az S&P 500 1,12, a Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés