Előfizetői tartalom

A pozőr Skoda - Rapid Spaceback

Hámor Iván
A Skoda egy évvel ezelőtt vezette be Európában a Fabia és az Octavia közé pozícionált, nagyságrendileg az első újkori Octavia méreteivel megegyező ötajtós modelljét, a Rapidot. Akkor az az autó a válságban racionálisabban működő vállalkozások számára hiánypótlónak tűnt, de a piac nem igazolta az előzetes várakozásokat. A Rapid nem tudott átütő sikert elérni, inkább a drágább Octavia mellett döntöttek a beszerzők. A most megjelent, valódi ferdehátú Spaceback változat sem váltja meg a világot, egyedül a korábbi Fabia kombi tulajdonosok számára jelenthet előrelépést.

Gondos tervezés eredménye a Skoda Rapid, mely autó egy igazi pozőr. Kifelé sokkal többnek mutatja magát, mint ami. Még arra is odafigyeltek, hogy a kívülről is látható utastéri részletek kellően kidolgozottak legyenek, ugyanakkor amit csak a felhasználó lát, tapint, az már egyértelműen a költséghatékonyság jegyében került oda. Amivel a Rapid, így Spaceback is javítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés