Előfizetői tartalom

Erste: 4 éven keresztül nem fizet osztalékot a Magyar Telekom

Portfolio
Az elmúlt hetekben a Magyar Telekommal kapcsolatos rossz hírek többsége már napvilágot látott, ezért az árfolyam elérhette mélypontját, véli az Erste elemzője. Az osztalékkal kapcsolatban azonban már nem ilyen optimista az elemzőház, az eladósodottság leépítése miatt a Magyar Telekom valószínűleg a következő években sem fizet majd osztalékot.

Az elemzőház véleménye szerint a Magyar Telekommal kapcsolatban a legrosszabb hírek már kijöttek, hiszen a frekvenciaaukció tervezete napvilágot látott és most már az idei eredmény után fizetendőm osztalékkal kapcsolatban is tisztábban látunk. A részvényárfolyam elérhette mélypontját, ezért az Erste valamivel optimistább lett az Mtel papírjaira, a korábbi csökkentésről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés