Előfizetői tartalom

Európában látja a kiutat a Fiat

Portfolio
Ezúttal a Fiat háza tájáról érkeztek olyan hírek, mely szerint a társaság jelentős, mintegy 9 milliárd eurós beruházást kíván végrehajtani az elkövetkezendő években annak érdekében, hogy megállítsa a társaságnál évek óta tartó kedvezőtlen folyamatokat, illetve életet leheljen két olaszországi gyárába. Az olasz autógyártó ezzel német versenytársa, a Volkswagen útjára lépne, aki szintén jelentős beruházásokra készül azt követően, hogy több jel is az európai autópiac gyógyulására utal az utóbbi időben - írja az Automotive News Europe.

Belehúz a Fiat A Fiat a tervek szerint mintegy 9 milliárd eurós beruházást akar végrehajtani az elkövetkezendő években annak érdekében, hogy az elmúlt évek veszteségeit követően ismét nyereségessé váljon, illetve, hogy újraélessze két olaszországi gyáregységét. A cég éppen ezért új modellek bemutatását tervezi, mely során kiemelt szerepet kap majd a Maserati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés