Előfizetői tartalom

Hódít a napenergia az USA-ban

Portfolio
Publikálta a Solar Energy Industries Association (SEIA) az amerikai szolárpiac harmadik negyedéves alakulásával kapcsolatos elemzését, mely szerint a július-szeptemberi időszak az eddigi második legsikeresebb negyedév volt az újonnan telepített kapacitások tekintetében. A szervezet szerint a negyedik negyedév is igen kedvezően alakulhat, így 2013 lehet az utóbbi 15 évben az első év, mely során az Egyesült Államokban több új kapacitást építenek be, mint a legnagyobb beépített kapacitással rendelkező Németországban.

Jól sikerült a negyedév Igen jól sikerült a harmadik negyedév az amerikai szolárpiacon, az Egyesült Államokban 930 MW új kapacitást telepítettek, ennél többet eddig csupán egyszer, 2012 utolsó negyedévében. Az idei július-szeptember időszakot az egy évvel ezelőttihez viszonyítva 35 százalékos növekedés látható, míg az előző negyedévhez képest 20 százalékos volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés