Előfizetői tartalom

OTP: jön-e ismét a felmentő sereg?

Portfolio
Harmatosan teljesítenek a nyugati börzék, ez pedig a hazai részvénypiacon is az esést segítheti, amit az OTP is megszenvedhet. Más instrumentumokban is elindulhat az eddigi kiépített pozíciók zárása, így több termék is kedvező hozam/kockázat aránnyal megjátszható szintekről fordult. Ma az EURCAD és az arany mellett az OTP grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Elérte az emelkedés korlátait az EURCAD árfolyama. A devizapár túlvett RSI indikátora mellett két fordulós gyertya jelent a grafikonon, ráadásul mindezt a csatorna tetejénél. A csökkenés mellett szól a fordulat előtt álló MACD indikátor és az árfolyam-RSI negatív divergencia is. Lent támasz csak 1,44-nél (38,2%-os Fibo), majd 1,42 körül lassulhat az esés, itt az 50 napos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés