Előfizetői tartalom

A legnagyobb - Honda Civic Tourer

Hámor Iván
Az egyterűek divathulláma ha még nem is váltott leszállóágba, a csúcspontját minden bizonnyal elérte, vagy nagyon hamar el fogja érni. Az értékesítési statisztikák helyett ennek jó mutatója az autógyártók modellportfóliójának alakulása, megváltozása. Az elmúlt hónapokban több gyártó is olyan kombikat mutatott be, melyek nem rendelkeznek közvetlen előddel, a piaci várakozásaik viszont a költséges fejlesztésekre inspirálták a cégeket. A Honda is ezen gyártók közé tartozik, bő 13 év "szünet" után ismét kínál kombi karosszériával alsó-középkategóriás modellt, az immár 40 esztendeje gyártott, kilenc nemzedéket megélt Civic-et.

A piaci igények változására most kifejezetten gyorsan, mondhatni azokat szinte megelőzve reagált a Honda is. A Civic 9. generációjából - egészen pontosan az európai Civic 9. generációjából, ugyanis a tengeren túl forgalmazott négyajtós kivitel nem csak formájában, hanem műszakilag is teljesen eltér az angol gyártású változattól - elkészítették az eddig is kapható 5-ajtósnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés