Előfizetői tartalom

Együtt küzdenek a V4 országok az energiabiztonság javításáért

Portfolio
Két közös nyilatkozatot fogadtak el a visegrádi országok képviselői az Energia Tanács ülése alkalmából tartott találkozójukon 2013. december 12-én, Brüsszelben. A felek megerősítették egyetértésüket a V4 Gázpiaci Integrációs Fórum (V4 Gas Forum) céljaiban, tevékenységi területében és szervezeti felépítésében. A V4 Energia Közös nyilatkozat kimondja, hogy az aláíró államok szerint minden alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiát egymást kiegészítve kell használni - olvasható az NFM közleményében.

A földgázpiaci integráció elősegítése céljából életre hívott V4 Gas Forum az üzemi és kereskedelmi szabályzatok átültetésének összehangolásához nyújt keretet, és támogatja az infrastruktúrafejlesztést is. A tagállamok az egyetértési nyilatkozatban vállalták, hogy megosztják egymással tapasztalataikat az egységes piac mielőbbi kialakítása érdekében. A Fórum tagjai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés