Előfizetői tartalom

Esik a Peugeot a rossz hírekre

Portfolio
A Peugeot árfolyama zuhanni kezdett azt követően, hogy a társaság jelezte, az oroszországi és latin-amerikai eladási kilátások csökkenése, valamint a devizaárfolyamok változásának negatív hatása miatt, mintegy 1,1 milliárd eurós leírásra kényszerül idén. Ráadásul a francia autógyártó azt is bejelentette, hogy a korábbi várakozásaikkal ellentétben a GM-el kötött együttműködés a vártnál kisebb költségmegtakarítást eredményezhet - írja a Bloomberg.

A Peugeot árfolyama több mint 7 százalékot esett a szerdai záróárfolyamához képest azt követően, hogy a társaság mintegy 1,1 milliárd eurós leírást jelentett be csütörtökön. A társaság bejelentésének hátterében a csökkenő oroszországi és latin-amerikai eladási kilátások, valamint a negatív devizahatások állnak. A cég elmondása szerint ugyanis 1 százalékos változás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés