Előfizetői tartalom

Folytatódott a lejtmenet Amerikában

Portfolio
Több makroadat is napvilágot látott csütörtökön, a munkaerőpiacról a vártnál rosszabb, míg a kiskereskedelemből a vártnál jobb adatok érkeztek. A tengerentúlon a nyitást követően esést mutattak az indexek, ezt követően korrekció következett, de a végére így is mind eséssel fejezték be a vezető indexek. A Nasdaq 0,2%-kal, az S&P 0,4%-kal, míg a Dow 0,7%-kal értékelődött le. Az utóbbi napokban a hangulat elromlott, egyesek szakértők azt mondják, hogy nagyon közel van a QE3 visszavonásának kezdete, ami óvatosságra és profitrealizálásra sarkallta a befektetőket.

2013. december 12. 22:04 Megosztás A végére elromlott minden Még a kereskedés előtt 1 órával is úgy tűnt, hogy a minimális elmozdulás maradhat a parketten, viszont az utolsó fél órában újfent ereszkedés kezdődött, így végül az összes index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés