Előfizetői tartalom

Már megint megvennék a Magyar Telekom testvérét

Portfolio
A harmadik számú amerikai mobilszolgáltató meg akarja vásárolni a Deutsche Telekom (DT) amerikai leányvállalatát, tudta meg a Wall Street Journal. A T-Mobile USA-ra a korábbi években már több nagyvállalat is kivetette a hálóját, felvásárolni azonban különböző okokból eddig nem sikerült. A tranzakció a Magyar Telekom szempontjából is fontos lehet, hiszen amennyiben a DT kivonul Amerikából, ismét Európára összpontosíthat, és újra fellángolhatnak a Magyar Telekom felvásárlásával kapcsolatos spekulációk.

A harmadik megvenné a negyediket Akár már 2014 első felében ajánlatot tehet a negyedik legnagyobb amerikai mobilszolgáltatóra, a T-Mobile USA-ra a Sprint, tudt meg a Wall Street Journal. A harmadik számú amerikai mobilszolgáltató akár 20 milliárd dollárt is adhat a Deutsche Telekom amerikai leányvállalatáért, a végső ajánlat attól függ, mekkora részesedést szerez a Sprint...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái