Előfizetői tartalom

A szomszédos országokban terjeszkedik a BTel

Portfolio
A Business Telecom Távközlési Nyrt (BTel), igazgatótanácsa megerősítette korábbi felhatalmazását, hogy a menedzsment az aktuális törzstőke maximum 25%-áig saját részvényt vásárolhat, emellett a testület döntött a régiós terjeszkedés elindításáról is. Előzetes felmérések után a társaság menedzsmentje meghatározta, hogy mely szomszédos országokban kíván piacra lépni, felvásárlással vagy leányvállalat alapításával.

A BTel Igazgatótanácsa december 12-i ülésén a tevékenységi kör és az alapszabály módosítása mellett határozatot hozott, hogy a BTel kilép a magyar piacról, régiós terjeszkedést indít, amelynek megvalósításához felhasználhat saját részvénycsomagot is. A tervezett piacra lépések történhetnek leányvállalatok alapításával vagy felvásárlások révén. A régiós terjeszkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés