Előfizetői tartalom

Az OTP-Richter páros volt a nehezék idehaza

Portfolio
Az öreg kontinens befektetői is optimistábbak szerdán, az irányadó nyugat-európai indexek ugyanis kivétel nélkül erősödnek azt követően, hogy a vártnál kedvezőbb képet fest a német üzleti környezet. A Dow Jones és az S&P 500 is erősödik azt követően, hogy a vártnál sokkal jobb adat érkezett az USA lakáspiacáról. A magyar tőzsde viszont a tegnapi záróértéke közelében ingadozott szerdán, az OTP gyengélkedését ugyanis a MOL ellensúlyozta. Törökországban viszont heves indulatokat váltott ki egy most körvonalazódó korrupciós botrány, melyben a politikai és üzleti elit is érintett lehet. Így nem csoda, hogy az ország tőzsdeindexe közel 8 százalékot zuhant az elmúlt két napban.

2013. december 18. 17:29 Megosztás Közel 10 százalékot száguldott az FHB A hazai részvényindex a tegnapi záróértéke közelében ingadozott szerdán, a BUX értéke végül közel 0,1 százalékot esett. A hazai benchmark ezzel a teljesítményével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés