Előfizetői tartalom

Ez már túlzás - BMW 325d

Hámor Iván
Nem véletlen, hogy a 3-as sorozatú BMW a világ legnagyobb darabszámban értékesített felső-középkategóriás prémium modellje. Motorváltozattól függetlenül kellően dinamikus, a maga kategóriájában gazdaságos, és a most kipróbált Luxury felszereltséggel pedig igazán exkluzív is. A 325d változat viszont Magyarországra teljességgel felesleges.

Teljesen új formai és műszaki koncepció jellemzi a BMW 3-as Limousine-t, mely a világ legnagyobb darabszámban értékesített prémiummodellje. A kor kihívásainak megfelelve a gazdaságosságot és környezetvédelmet előtérbe helyezve kellett megőrizni a márka tradicionális értékeit, melyek közül a legtöbbet csak fogalmi szinten ismerik a felhasználók - de ennek ellenére ragaszkodnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés