Előfizetői tartalom

Hatalmasat kaszált idén a befektetési guru

Portfolio
Mozgalmas évet tudat maga mögött a milliárdos befektető, Carl Icahn, bár nem minden alakult végül a tervei szerint. A legnevesebb megmozdulásai idén az Apple-höz és a Dellhez fűződtek: a Dell esetén magasabb felvásárlási árat akart kiharcolni Icahn, míg az Apple-nél a készpénz-visszajuttatási program megemelése a cél, amit még nem adott fel. Összességében elmondható, hogy sikeres évet tudhat maga mögött a befektetési guru, részvényei közül például a Netflix árfolyama közel négyszereződött idén.

A híresen aktív befektető, Carl Icahn idén is hű volt hírnevéhez. A Dell felvásárlásába megpróbált beleszólni, az Apple menedzsmentjénél pedig több részvényei készpénz-visszajuttatást próbál kiharcolni a mai napig. Bár egyik esetben sem tudta eddig érvényesíteni akaratát, összességében mégis elmondhatjuk, hogy sikeres évet tudhat maga mögött a milliárdos befektető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés